VEEL GESTELDE VRAGEN

RECORDPOGINGEN

Wat kost het om een record te vestigen / verbreken of een challenge te starten?

Het vestigen van een Nederlands Record kost enkel een klein beetje van je tijd, het insturen en registreren is en blijft gratis!

Wat voor bewijs heb je nodig?

Een volledige, onbewerkte video van de recordpoging is in 99% van de gevallen voldoende. Mochten we vragen hebben over de video dan nemen we contact met je op. 

Hoe meld ik een record aan en wat heb ik hiervoor nodig?

Het enige wat je hoeft te doen is het uploaden van de video op de UPLOAD NU pagina  en je persoonlijke gegevens + records gegevens invullen!

Hoelang duurt het voordat een ingezonden record beoordeeld is?

Wij streven ernaar om alle ingediende records binnen 24 uur te beoordelen. Enkele records vergen iets meer tijd qua onderzoek/controle, mocht dit het geval zijn dan wordt je hierover op de hoogte gebracht.

Waar wordt na het beoordelen mijn video allemaal voor gebruikt?

Na het doorlopen van het beoordelingsproces wordt de video geplaatst op één of meerdere onderstaande platformen:

  • www.recordchallenge.nl
  • Het Record Challenge Youtube kanaal
  • De Record Challenge Facebookpagina
  • De Record Challenge Twitterpagina

Verder kan uw video gebruikt worden voor promotionele doeleinden van recordchallenge.nl. Heb je liever niet dat je video gebruikt wordt ter promotie, neem even contact met ons op.

Hoe weet ik of een bepaald record goedgekeurd wordt?

Heb je een record verzonnen maar weet je niet zeker of hij wel geaccepteerd zal worden? Check onze gebruikersvoorwaarden op de OVER RECORDCHALLENGE pagina. Weet je het nog steeds niet zeker? Neem gerust contact met ons op zodat we je kunnen voorzien van advies!

Ik heb een email gekregen met de vraag om mijn video nogmaals in te sturen, waarom is dit?

Het kan zijn dat het uploaden van de video niet helemaal goed is gegaan, meestal komt dit door een technisch probleem.

Ik heb geen e-mail gekregen met mijn recordcertificaat.

Het kan zijn dat jouw internet provider de e-mail met het certificaat automatisch in de spamfolder heeft gegooid, check het even.
Staat hij daar niet, neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Wat zijn de regels ten opzichte van balanceren?

Vele wapenfeiten op Recordchallenge hebben betrekking op het balanceren van een object of objecten. Hiervoor gelden de onderstaande richtlijnen:

1. Lijm of andere bevestigingsmiddelen zijn niet toegestaan.

2. Het balancerende object mag niet ter ondersteuning in aanraking komen met de grond, lichaamsdelen of andere objecten.

3. Waar mogelijk dient bij het verbreken zo veel mogelijk gebruik gemaakt te worden van objecten in dezelfde grootte en van het zelfde materiaal.

4. Het object dient tijdens de volledige recordpoging in evenwicht en onder controle van de recordzetter te zijn.

VIDEO HULP

Ik denk dat mijn video te groot is om te uploaden, wat kan ik hier aan doen?

Als je bang bent dat je video te groot is om te uploaden dan kun je deze het beste alvast zelf uploaden naar Youtube en ons de link sturen via het uploadformulier. Na beoordeling zal Recordchallenge.nl de video op de website en het eigen Youtube kanaal plaatsen. De video comprimeren is ook een optie, dit levert echter vaak mindere videokwaliteit op.

SUGGESTIES

Ik heb een idee ter verbetering van de website, waar kan ik dit naartoe sturen?

Verbeteringen en goede Ideeën zijn altijd welkom! Je kunt deze naar ons sturen via Facebook, Twitter of vul ons contactformulier in.

OVERIG

Ik wil graag helpen met het beoordelen van recordpogingen, kan dat?

Zeker, stuur een e-mail met je gegevens en korte motivatie naar support@recordchallenge.nl  of nog makkelijker, vul het contactformulier in. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

LET OP: Gebruik als onderwerp van je e-mail : “Aanmelding record beoordeling “. of kies bij het contactformulier als onderwerp “Record beoordeling”

Wie heeft jullie vette webdesign gedaan?

Brand Experience
www.brand-experience.nl

CONTACTFORMULIER

0 + 3 = ?

WE HELPEN U GRAAG!

Hoezeer wij onze best ook doen om onze website zo simpel mogelijk te houden, kan het zijn natuurlijk altijd zijn dat u toch een vraag over iets heeft.

Staat uw vraag niet in het menu links? Stuur gerust een e-mail naar  support@recordchallenge.nl of vul het bovenstaande contact formulier zo volledig mogelijk in.