OVER RECORDCHALLENGE

IN ALLES SCHUILT EEN NEDERLANDS RECORD.

Welkom bij Recordchallenge.nl
Hét online video platform voor het registeren en publiceren van (bijzondere) Nederlandse Records. Onze missie is om (bijzondere) Nederlandse records te presenteren en heel Nederland uit te dagen om recordhouder te worden!

Heel Nederland kan mee doen, de regels zijn simpel!
Alles wat je nodig hebt om een Nederlands record te vestigen of te verbreken is een goed idee, een videocamera en internet! Verzin een record, film de recordpoging en stuur hem in!

De regels zijn simpel: ingediende records moeten kwantificeerbaar, meetbaar en breekbaar zijn. Daarnaast moet elke ingediende recordpoging ondersteund worden met voldoende videobewijs.

Wees Creatief!
Je hoeft echt niet jarenlang te trainen om een record te kunnen verbreken…WEES  CREATIEF! Wie weet ben jij wel de snelste Nederlandse stropdassenstrikker of de snelste alfabet schrijver in spiegelbeeld? Trouwens…er moet iemand in Nederland de meeste golfballen in één hand kunnen houden! 100 meter hardlopen is pittig maar wie loopt dezelfde 100 meter het snelste op naaldhakken?

Welke categorieën worden geaccepteerd?
We maken het onze plicht om nooit subjectief  te oordelen over inzendingen, zolang ze niet in strijd zijn met ons algemene beleid en principes.

Hoe worden recordpogingen beoordeeld?
Wij vertrouwen onze gebruikers op hun eerlijkheid en het verstrekken van accurate informatie over de records welke ze indienen. Het beoordelingsproces omvat zowel een beoordeling vanuit de recordcommissie als een beoordelingsronde door één of meerdere gebruikers van recordchallenge.nl. Voor het beoordelen van ingezonden records zijn we dus deels afhankelijk van onze gebruikers, hierdoor zijn we altijd op naar gebruikers welke graag een actieve rol willen hebben binnen dit proces. Lijkt het je leuk om actief en onafhankelijk records te beoordelen vul dan ons contact formulier in.

Principes
Recordchallenge.nl is gebaseerd op de volle overtuiging dat iedere (tijdelijke) inwoner van Nederland ergens de beste van Nederland in kan zijn! Daarnaast wil recordchallenge.nl al deze mensen aanmoedigen en uitdagen om niet alleen het allerbeste in zichzelf naar boven te halen maar ook mensen in hun omgeving uit te dagen Nederlands recordhouder te worden. Houdt bij het starten van een Record Challenge of het verzinnen van een nieuw record altijd rekening met de volgende punten:

  1. Blijf eerlijk en nauwkeurig!
    Zoals eerder geschreven vertrouwen wij op de eerlijkheid en integriteit van onze gebruikers. Of je nou een Record Challenge start , verbreekt of hem beoordeeld, blijf te allen tijde eerlijk en nauwkeurig.
  2. Kwets niemand en doe jezelf, anderen of het milieu geen kwaad.
    Houdt bij het bedenken, uitvoeren of breken van een Record rekening met jezelf, anderen en de natuur. Zorg ervoor dat je niemand kwetst en voorzichtig omgaat met jezelf en het milieu. Records welke kwetsend zijn of schade aan het milieu veroorzaken worden niet goedgekeurd. Twijfel je of je record wel goedgekeurd wordt, vraag het ons gerust!
  3. Wees respectvol.
    Record Challenge stimuleert een gezonde concurrentie, daag elkaar uit en verbreek elkaars records maar blijf respectvol. Dit geldt niet alleen voor berichtgeving op de website maar ook voor alle reacties, berichten en uitingen op onze social media pagina’s. Beledigende, kwetsende of onsportieve berichten worden niet gewaardeerd en zo snel mogelijk verwijderd.

WIJ HELPEN JE GRAAG!

Quinten de Heus

Quinten de Heus

Recordfreak & Oprichter Recordchallenge.nl

"Op Recordchallenge.nl proberen we een overzicht te creëren van alle Nederlandse records, iedereen is wel ergens de beste in! Persoonlijk vind ik de gekste records het leukste. Denk bijvoorbeeld aan: Zo snel mogelijk een HELE stroopwafel in je mond stoppen... je moet er maar op komen! "

Heb je hulp nodig bij het opstellen van de regels of bijvoorbeeld het verzinnen van een geschikte recordpoging voor jouw onderneming? Wij helpen je graag met alle vragen, uitdagingen en overige kwesties!

Stuur ons een berichtje via het contactformulier of klik op bovenstaande afbeelding om direct contact met ons op te nemen!