VRIJWILLIGERS MET PASSIE VOOR RECORDS GEZOCHT!

Samen bouwen het grootste Nederlandse recordplatform?

Vanwege verschillende uitbreidingen en het succes van de website zijn wij op zoek naar een aantal enthousiaste vrijwilligers met een passie voor records. Wil je ervaring op doen of heb je juist veel ervaring en is jou hobby om deze te delen  DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!

Opzetten professionele samenwerkingen
Afgelopen jaar heeft een groot deel van de beschikbare tijd gezeten in het opzetten van nuttige en succesvolle samenwerkingen met sportbonden en professionals. De bedoeling is om in 2016-2017 deze samenwerkingen uit te breiden en te professionaliseren zonder dat dit ten koste gaat van de focus op leuke, maffe en bijzondere recordpogingen! Wij zijn voor de uitbreiding op zoek naar iemand die het leuk vind om professioneel contact te hebben met bijvoorbeeld de KNWU en andere sportbonden / professionals.

Social Media
Vanwege de focus op grote samenwerkingen hebben we tot nu toe te weinig gebruik gemaakt van de kracht van social media, heb jij hier verstand van of doe jij een opleiding waarbij het prettig is als je in je vrije tijd nuttige ervaring opdoet? Wellicht ben jij ons social media kanon!

Recordregistratie/Wordpress
Recordchallenge.nl streeft ernaar om ingezonden records zo snel mogelijk te beoordelen en te registeren, vanwege het grote aantal records doen wij hier helaas soms langer over dan we willen. Hiervoor zijn we opzoek naar iemand met enige kennis van WordPress die het leuk vind om zowel records te registreren als kleine veranderingen door te voeren op de website.

Nieuws
De nieuwspagina is redelijk nieuw, de bedoeling van deze pagina is dat er op wekelijkse basis 1 á 2 nieuwe berichten geplaatst worden over Nederlandse recordpogingen of Wereld records. Doe jij een journalistieke opleiding en kan je goede gepubliceerde artikelen gebruiken voor je portfolio of vind je het gewoon leuk om te schrijven en ben je er goed in meld je aan!

Records gezocht!
Elke dag speuren wij het internet en alle media af op zoek naar nieuwe Nederlandse records en aankomende recordpogingen.. hierbij kunnen we altijd een paar extra ogen gebruiken. Heb je geen tijd om een uitgebreide vrijwilligersfunctie te vervullen maar wel af en toe tijd om het internet te checken op nieuwe records? GEWELDIG, MELD JE AAN!

Hoe meld ik me aan?
Wil je jezelf aanmelden als vrijwilliger of ben je op zoek naar meer informatie? Stuur een e-mail naar support@recordchallenge.nl of vul ons contactformulier in op de website!