0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Op 1 januari 2015 om 00:00 uur zal de website van Recordchallenge.nl gelanceerd worden. Dit video platform voor het online registreren en publiceren van Nederlandse Records biedt iedereen de kans om recordhouder te worden.

“Onze missie is om (bijzondere) Nederlandse Records te presenteren en heel Nederland uit te dagen om recordhouder te worden.” aldus initiatiefnemer van Recordchallenge.nl, Quinten de Heus. Vanaf het moment dat www.recordchallenge.nl live is kan iedereen recordhouder worden.

Heel Nederland kan meedoen!
Om het voor iedereen toegankelijk te maken zijn de regels eenvoudig. Alle ingediende records moeten kwalificeerbaar, meetbaar en breekbaar zijn en voldoende ondersteund worden door videobewijs. Quinten: “Je hoeft echt niet jarenlang te trainen om een record te verbreken. Creativiteit is het belangrijkste, in alles schuilt een Record dus ga de Challenge aan!”

Over Recordchallenge.nl
Recordchallenge.nl is gebaseerd op de volle overtuiging dat iedere (tijdelijke) inwoner van Nederland ergens de beste van Nederland in kan zijn. Door een online platform te creëren wil Recordchallenge.nl al deze mensen aanmoedigen en uitdagen om niet alleen het allerbeste in zichzelf naar boven te halen, maar om ook mensen in hun omgeving uit te dagen ditzelfde te doen.

Houd voor meer informatie deze website in de gaten.